Baeckens Optics Bvba

Het onmogelijke doen we onmiddellijk, voor wonderen moet u even wachten...
Baeckens Optics Bvba Markt 5
1785 Merchtem
Bel ons
(0)52 37 37 20

Corrigerende glazen

Shamir

Shamir

Shamir is een Israëlisch bedrijf dat werd opgericht in 1972 en dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van modellen en gepersonaliseerde oftalmische glazen.
Het bedrijf heeft diverse geavanceerde technologieën ontwikkeld die de mogelijkheid bieden om unifocale of progressieve geïndividualiseerde glazen te bekomen. De meest gekende zijn de Eye Point Technology™ en de FreeForm® technologie, waarmee veel optische laboratoria werken.
De glazenlijn Autograph™ die de FreeForm® techniek gebruikt, biedt bijvoorbeeld uitstekende gepersonaliseerde glazen die aan de achterzijde progressief zijn, voor een meer comfortabele en esthetische oplossing. Het gamma Smart™ dat complementair is, beschikt over verschillende unifocale en progressieve glazen, aangepast aan de verschillende, gepersonaliseerde levensstijlen.
Shamir biedt ook andere soorten glazen, progressieve, unifocale, of bifocale, al dan niet gepersonaliseerd, wit of chromatisch, die kunnen worden gemonteerd op de geronde monturen.

Bron : AlloLunettes.com

Openingsuren

Du Maandag tot Zaterdag
Gesloten Gesloten

Actualiteit

BELANGRIJK: Winkel GESLOTEN n.a.v. COVID-19 coronavirus. 13 maart 2020 Beste klanten,  Ondanks de tegenstrijdige berichten of opticien een essentieel of niet-essent[...]
Sterke promoties op onze zonneglazen op sterkte, het hele jaar door! 29 februari 2020 Hoyatint UV 400 staat synoniem voor uitstekende zonneglazen op sterkte. Ze garanderen e[...]
Meer nieuws uit de actualiteit

Waar kunt u ons vinden ?

Bezoek onze
pagina
Administratie
- Cette paire a bien été ajoutée à vos favoris!
- Vous avez déjà 6 paires de lunettes dans vos favoris!
- Dit paar is verwijderd uit uw favorieten!
Favorieten bekijken