Baeckens Optics Bvba

Het onmogelijke doen we onmiddellijk, voor wonderen moet u even wachten...
Baeckens Optics Bvba Markt 5
1785 Merchtem
Bel ons
(0)52 37 37 20

Zonnebrillen

Oakley

Oakley

Oakley betekent letterlijk ‘eikenbos’. Het is een internationaal merk van sportbrillen dat werd opgericht in 1975. De kwaliteit, de originaliteit van de modellen, het gebruik van specifieke materialen en de techniciteit van de producten heeft er een referentiemerk van gemaakt voor sportieve jongeren.
De zonnebrillen zijn vaak uitgerust met gepolariseerde en verwisselbare waterafstotende glazen, met geïntegreerde verluchting. Er bestaan ook modellen met MP3-lezer of Bluetooth-technologie. Een meer lifestyle-lijn omvat trendy monturen, vliegeniersmodellen en wayfarers. Oakley biedt ook een gamma van skimaskers. Sommige zonnebrillen kunnen worden uitgerust met optische glazen, andere kunnen worden gepersonaliseerd, qua kleur en qua model van glazen en monturen.
De optische modellen van Oakley hebben ook deze typische sportieve look, die men ook kan terugvinden op de armen. De brillen zijn over het algemeen rechthoekig, in acetaat of in metaal.

Bron : AlloLunettes.com

  • Oakley
  • Oakley
  • Oakley
  • Oakley

Openingsuren

Du Maandag tot Zaterdag
Gesloten Gesloten

Actualiteit

BELANGRIJK: Winkel GESLOTEN n.a.v. COVID-19 coronavirus. 13 maart 2020 Beste klanten,  Ondanks de tegenstrijdige berichten of opticien een essentieel of niet-essent[...]
Sterke promoties op onze zonneglazen op sterkte, het hele jaar door! 29 februari 2020 Hoyatint UV 400 staat synoniem voor uitstekende zonneglazen op sterkte. Ze garanderen e[...]
Meer nieuws uit de actualiteit

Waar kunt u ons vinden ?

Bezoek onze
pagina
Administratie
- Cette paire a bien été ajoutée à vos favoris!
- Vous avez déjà 6 paires de lunettes dans vos favoris!
- Dit paar is verwijderd uit uw favorieten!
Favorieten bekijken