Baeckens Optics Bvba

Het onmogelijke doen we onmiddellijk, voor wonderen moet u even wachten...
Baeckens Optics Bvba Markt 5
1785 Merchtem
Bel ons
(0)52 37 37 20

Optische brillen

Dolce Gabbana

Dolce Gabbana

Het Italiaanse Haute Couture-merk Dolce&Gabbana is heel populair in de filmwereld, in de muziekwereld en in de sportwereld. De belangrijkste lijn kledij en accessoires straalt luxe, extravagantie en elegantie uit.
Dolce&Gabbana biedt collecties optische brillen en zonnebrillen, voor dames en heren, in acetaat of in metaal, steeds uiterst verfijnd.
Voor de dames zijn de optische monturen heel trendy, over het algemeen rechthoekig, in kleuren gaande van bruin tot roze, over zwart en transparant. Strass-steentjes, armen afgewerkt met juwelen, oversized modellen en speelse kleurencombinaties maken van deze zonnebrilmonturen echte modeaccessoires.
De optische brillen voor heren zijn heel mannelijk, hebben een vrij retro look, zijn vierkant of rechthoekig van vorm of het zijn vliegeniersmodellen. Bij de zonnebrillen treft men heel omhullende modellen aan, en ook vliegeniersmonturen met een dubbele brug, of sportswearmodellen.
Het logo is alomtegenwoordig, in strass of goudkleurig.

Bron : AlloLunettes.com

  • Dolce Gabbana
  • Dolce Gabbana
  • Dolce Gabbana
  • Dolce Gabbana

Openingsuren

Du Maandag tot Zaterdag
Gesloten Gesloten

Actualiteit

BELANGRIJK: Winkel GESLOTEN n.a.v. COVID-19 coronavirus. 13 maart 2020 Beste klanten,  Ondanks de tegenstrijdige berichten of opticien een essentieel of niet-essent[...]
Sterke promoties op onze zonneglazen op sterkte, het hele jaar door! 29 februari 2020 Hoyatint UV 400 staat synoniem voor uitstekende zonneglazen op sterkte. Ze garanderen e[...]
Meer nieuws uit de actualiteit

Waar kunt u ons vinden ?

Bezoek onze
pagina
Administratie
- Cette paire a bien été ajoutée à vos favoris!
- Vous avez déjà 6 paires de lunettes dans vos favoris!
- Dit paar is verwijderd uit uw favorieten!
Favorieten bekijken