Baeckens Optics Bvba

Het onmogelijke doen we onmiddellijk, voor wonderen moet u even wachten...
Baeckens Optics Bvba Markt 5
1785 Merchtem
Bel ons
(0)52 37 37 20

Actualiteit

EXCLUSIEF in onze winkel: YUNIKU, de 3D-geprinte bril op uw maat.

U bent uniek.  Net zoals uw Yuniku.

Als een beeld meer zegt dan duizend woorden, dan zegt een gezicht er meer dan een miljoen. Maak kennis met Yuniku: de revolutionaire innovatie in 3D Tailored Eyewear. Past perfect bij elke unieke levensstijl, elke unieke look en elke unieke visuele behoefte. Met Yuniku ontdekt u een optische oplossing die aan al uw persoonlijke wensen voldoet.

Iedereen is anders

Uw gezicht is uniek. Uw gezicht heeft een unieke vorm, unieke gelaatstrekken en unieke gezichtsuitdrukkingen. En ook uw persoonlijke wensen en stijl zijn uniek. Daarom is het vaak lastig om de juiste nieuwe bril te vinden. Dankzij Yuniku hoeft u niet verder te zoeken. De beste bril wordt voortaan speciaal voor u op maat gemaakt.

Focus op perfect zien

Er bestaat niet zoiets als een éénheidsmaat, vooral niet op het gebied van brillen. Er zijn te veel variabelen. Zelfs de beste bril is slechts gedeeltelijk effectief als de glazen zich niet in de juiste positie bevinden of als het montuur de wangen raakt of op de neus knelt. Gewone monturen en glazen kunnen slechts tot op zekere hoogte op maat worden gemaakt. Het montuur en de pasvorm zijn vaststaande gegevens, en de brillenglazen moeten daaraan worden aangepast – met mogelijk negatieve gevolgen voor het gezichtsvermogen.

Geen concessies

Yuniku is helemaal afgestemd op uw gezichtsvermogen. Bij Yuniku 3D Tailored Eyewear vormen de kenmerken van uw persoonlijke visuele situatie het uitgangspunt en wordt op basis daarvan een unieke bril volledig op uw maat ontworpen. Voor het eerst kunt u profiteren van optimale optische precisie, zonder concessies te doen op het gebied van stijl of pasvorm. Het assortiment omvat een uitgebreide selectie montuurontwerpen (Hoet), kleuren en afwerkingen, aangevuld met een ruime keuze aan hoogkwalitatieve enkelvoudige glazen, multifocale glazen en indoorglazen van Hoya.

Een bril op maat in 5 stappen

  1. Gezichtsscan​:  Uw gezichtskenmerken worden gescand met ultramoderne 3D-technologie en deze vormgegevens worden opgeslagen. Dit staat niet alleen garant voor het best passende montuur maar ook voor een stijl die perfect bij uw gezicht past.

  2. Persoonlijke benadering: Uw visuele eigenschappen en uw unieke gezichtskenmerken worden opgeslagen met behulp van de Yuniku-software. Met deze gegevens wordt rekening gehouden bij de berekening van de juiste brilgegevens.

  3. Montuurkeuze: U kiest een basismodel, kleur en afwerking. Desgewenst kan de vorm van het montuur in het Yuniku-systeem worden aangepast om te komen tot de ideale look.

  4. Keuze en aanpassing van de glazen: Yuniku wordt geleverd met glazen met hoogkwalitatieve eigenschappen, maar de definitieve configuratie bepaalt u zelf (materiaal, tint, antireflectiecoating). Op dit punt kunnen er nog kleine aanpassingen worden verricht om te verzekeren dat u 100% tevreden bent over het eindresultaat.

  5. Bestelling en fabricage: De bestelling wordt geplaatst en uw montuur wordt volledig op maat geprint op basis van uw voorkeuren en glaskenmerken. Uw glazen worden precisiegeslepen en in het montuur gemonteerd.

Yuniku 3D Tailored Eyewear: ontdek de unieke voordelen

  • 3D-geprint voor superieure montuurpasvorm
  • Volledig ontworpen rond u en uw (ge)zicht
  • Past perfect bij elke individuele stijl

Perfecte pasvorm

Yuniku is ontwikkeld door Hoya, een wereldwijd toonaangevende fabrikant van brillenglazen en optische producten, in samenwerking met Materialise. Als innovator in haar branche is Materialise al meer dan 25 jaar koploper op het gebied van 3D-printen voor klinische toepassingen en andere precisieapplicaties. Het bedrijf deelt de visie van Hoya: het leven aangenamer maken met behulp van innovatie.

http://www.yuniku.com/nl-be

Openingsuren

Maandag Gesloten 13:00 - 18:30
Dinsdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:30
Woensdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:30
Donderdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:30
Vrijdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:30
Zaterdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Zondag Gesloten Gesloten

Waar kunt u ons vinden ?

Administratie
- Cette paire a bien été ajoutée à vos favoris!
- Vous avez déjà 6 paires de lunettes dans vos favoris!
- Dit paar is verwijderd uit uw favorieten!
Favorieten bekijken