Baeckens Optics Bvba

Het onmogelijke doen we onmiddellijk, voor wonderen moet u even wachten...
Baeckens Optics Bvba Markt 5
1785 Merchtem
Bel ons
(0)52 37 37 20

Schoonheidszorgen

Om uw bril goed te dragen dient u enkele basisregels na te leven inzake schoonheidsverzorging. Dezelfde monturen passen niet bij gezichten met verschillende vormen, en ook de kleuren moeten worden gekozen in functie van het kleur van de ogen, de haren, de huidskleur …Schoonheidsverzorging: de basisregels 

Brillen zijn echte modeaccessoires en bieden de mogelijkheid om uw look te uiten, de vorm van het gezicht is heel belangrijk bij die keuze. Over het algemeen wordt aangeraden om te opteren voor monturen die de gezichtstrekken verzachten, vooral door tegengewicht te bieden met tegengestelde vormen.
Grote monturen dienen te worden vermeden voor mensen die een sterke correctie nodig hebben, want hoe groter het model, hoe dikker de glazen.
Indien u ten slotte ouderdomsverziend bent en u draagt progressieve of bifocale glazen, kies dan een hoge montuur zodat u goed kan zien door alle delen van het glas.
Bron:  AlloLunettes.com
De gezichtsvormen 

Ronde gezichten:  structureer uw gezicht met hoekige vormen, om uw gezicht langer te maken kiest u best een rechthoekig model, zelfs ovaal maar steeds langgerekt.
Vierkante gezichten:   breek de lijnen van uw gezicht, verzacht uw trekken met ronde of ovalen brillen.
Driehoekige gezichten  (breed voorhoofd): vermijd dikke frontale banden en lange monturen, richt u eerder op rechthoekige modellen, ovalen of ronde modellen, altijd met een geronde onderkant.
Ovalen gezichten:  vu hebt geluk, alle modellen staan u.
Bron:  AlloLunettes.com 

Het gezicht in detail 

Wenkbrauwen:  de gekozen montuur moet er net onder komen, zonder ze te verbergen en idealiter volgt de montuur de vorm van de wenkbrauwen.
Slapen en oren:  de armen mogen niet al te veel worden aangespannen (vermijd allergieën en hoofdpijn)!
Breedte van de neus:  : kies een geschikte bril die niet van uw neus glijdt en niet teveel spant.
Jukbeenderen:  vermijd monturen die tot op de jukbeenderen komen. Zelfs wanneer u lacht moet de bril in evenwicht blijven op uw neus en uw oren.
Grootte van de bril:  zelfs al zijn ze groter dan het gezicht, de ogen moeten gecentreerd blijven ter hoogte van de glazen.
Bron:  AlloLunettes.com
Welke kleur moet ik kiezen voor mijn bril?

De ogen:  kies voor een kleur die ze accentueert of accentueer de kleur van uw iris.
De haren:  blondharigen en roodharigen zullen eerder warme tinten kiezen, wie bruine haren heeft kiest beter felle kleuren.
De huidskleur:  bleke huidtypes kiezen best voor warme kleuren (behalve rood want dit versterkt de rode huidvlekken). Voor metalen monturen dient u de voorkeur te geven aan zilverkleurige kleuren. De matte huid verdraagt heel goed alle kleuren, vooral felle kleuren of heel donkere kleuren. Vanaf een bepaalde leeftijd vermijdt u beter te donkere brillen want ze verharden de blik en doen de gelaatstrekken meer uitkomen.
Bron:  AlloLunettes.com
Openingsuren

Maandag Gesloten 13:00 - 18:30
Dinsdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:30
Woensdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:30
Donderdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:30
Vrijdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:30
Zaterdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Zondag Gesloten Gesloten

Actualiteit

Actie: 75% korting op de glazen van uw 2de bril* 04 januari 2020 U koopt een 1ste paar premium multifocale brillenglazen (iD MySelf, MyStyle V+, LifeStyle 3i of LifeStyle[...]
NIEUW: Volg ons op Facebook en Instagram! 13 september 2019    Volg ons op Facebook:  http://www.facebook.com/baeckensoptics Volg ons op Instagram:  b[...]
Meer nieuws uit de actualiteit

Waar kunt u ons vinden ?

Bezoek onze
pagina
Administratie
- Cette paire a bien été ajoutée à vos favoris!
- Vous avez déjà 6 paires de lunettes dans vos favoris!
- Dit paar is verwijderd uit uw favorieten!
Favorieten bekijken